Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παναγιώτης Γιαλαμάς σε διεθνές σεμινάριο διαιτησίας


Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή 140 μαύρων ζωνών, όλων των βαθμίδων, από 13 χώρες πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου το Διεθνές Σεμινάριο
Διαιτησίας στην πόλη Benidorm της Ισπανίας. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία TAEKWON-DO (I.T.F.) και ήταν το 3ο προκριματικό από τα 5 συνολικά τα οποία θα αναδείξουν τους καλύτερους διαιτητές, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του ερχόμενου Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τους νέους κανονισμούς που εισήχθησαν πρόσφατα στο άθλημα του TAEKWON-DO υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F. Grand Master Wim Bos 9 DAN και των μελών της Διεθνούς Επιτροπής Διαιτησίας.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε επίσημα από τον Πρόεδρο της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN ενώ από πλευράς Ελλήνων Διαιτητών, ο μόνος που παρακολούθησε το απαιτητικό αυτό σεμινάριο ήταν ο Εκπαιδευτής του Α.Γ.Σ. «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN. Με τις γνώσεις και τις στοχευμένες ερωτήσεις του έκανε αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας δίκαια την επίσημη Διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση του. Στόχος του να αποτελέσει μια αξιόπιστη Ελληνική παρουσία και στο χώρο της Διεθνούς Διαιτησίας, ξεκινώντας από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου στην πόλη Samokov της Βουλγαρίας.





                           



                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου