Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ

Αιθ1: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)
Ώρες προβολών: 18:00 σε 3D
 20:00 σε 3D

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;
Θερινή αίθουσα - τα 2 πρόσωπα του Ιανουαρίου
(THE TWO FACES OF JANUARY)
Ώρες προβολών: 19:30 και 21:30
Μία υπέροχη ταινία, με πολύ δόση μυστηρίου, γυρισμένη στα στενά του Μοναστηρακίου, δίπλα από τα αιώνια μάρμαρα και μέσα στα γραφικά τοπία της Κρήτης.

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ, Όσκαρ Άιζακ, Νταίζυ Μπέβαν, Ντέιβιντ Γουαρσόφσκι, Σωκράτης Αλαφούζος, Όμηρος Πουλάκης, Νίκος Μαυράκης, Ευγενία Δημητροπούλου.


Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του «Drive» Χοσέιν Αμίνι, που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου 2014, καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες και υπόσχεται να μας χαρίσει 96 λεπτά απολαυστικού σασπένς, χιτσκοκικού μυστηρίου και συνεχούς δράσης με απροσδόκητες εξελίξεις, πίσω από τις οποίες κρύβεται το δαιμονικό πνεύμα της Πατρίτσια Χάισμιθ (γνωστή για τον «Ταλαντούχο Κύριο Ριπλέι»), συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου επάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία.
Κάτω από το λαμπερό καυτό ήλιο της Ελλάδας του ’60, μέσα στα στενά του Μοναστηρακίου, δίπλα από τα αιώνια μάρμαρα και μέσα στα γραφικά τοπία της Κρήτης, ακόμη και στην Κνωσσό, θα ταξιδέψουν τα τρία κεντρικά πρόσωπα μιας ιστορίας που θα λάβει τέλος στην Κωνσταντινούπολη. Συμπτώσεις και τυχαία περιστατικά, λάθος κινήσεις σε λάθος στιγμές και συναντήσεις που αποδεικνύονται κυριολεκτικά «μοιραίες» αποτελούν τα θεμέλια επάνω στα οποία θα στηριχθεί όλη η αφήγηση που προτίθεται να κόψει την ανάσα του θεατή, με τις εκπλήξεις που του επιφυλάσσει.

Ο σεναριογράφος του «Drive» μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, σε μια γκλαμουράτη αλλά ιδιαιτέρως προσιτή κινηματογραφική απόπειρα, με φόντο την Ελλάδα των 60s. Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου είναι ένα αριστοτεχνικό θρίλερ αγωνίας, με πρωταγωνιστή τον
υποψήφιο για Όσκαρ Βίγκο Μόρτενσεν, την
υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα
και νικήτρια του Βραβείου Γυναικείας Ερμηνείας από το Φεστιβάλ Καννών, Κίρστεν Ντανστ, και τον Όσκαρ Άιζακ. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ (Εκδόσεις Άγρα),
η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου του Drive, Χοσεΐν Αμινί.


(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στην αιθ:2)


SEX TAPE: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ (συνεχίζει για 2η εβδομάδα)
Ώρες προβολών: 22.00

Ηθοποιοί: ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΡΟΜΠ ΚΟΡΝΤΡΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΕΓΚΕΛ , ΕΛΙ ΚΕΜΠΕΡ, ΡΟΜΠ ΛΟΟΥ

Μια ακόμα προκλητική και σέξι καλοκαιρινή κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις που σίγουρα υα σας βάλει σε πονηρές σκέψεις για την καθημερινότητα σας.

Το "Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά" είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές. Η Κάμερον Ντίαζ κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η –εξωφρενικά- καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Σέγκελ.
Η σκηνοθεσία του Κάσνταν κρατάει το πιο καυτό υλικό για το τέλος, χαρίζοντας μας μια σειρά από αλυσιδωτές, απολαυστικές καταστάσεις που κορυφώνονται σε ένα, αν μη τι άλλο, γαργαλιστικό φινάλε.

Trailer: http://youtu.be/qYIveD6As_I


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
11/9 Into the storm 3D
25/9 Χελωνονιτζάκια 3D



Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου