Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Βέροια – Νίκη Βόλου: Η «βασίλισσα» και η… μετέωρη σήμερα στις 17.15

Βίοι αντίθετοι για τους δυο «μονομάχους», καθώς η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, ενώ οι Θεσσαλοί ζουν καταστάσεις… διάλυσης (Τετάρτη 17/12, 17.15 Novasports 6/ Onsports)

Εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις ζουν Βέροια και Νίκη Βόλου. Η μεν «βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς και βάσει της εικόνας της τις πρώτες αγωνιστικές δικαιούται να κάνει όνειρα για… παραπάνω. Στον αντίποδα οι «νεοφώτιστοι» μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση ουσιαστικά δεν ξέρουν τι τους… ξημερώνει και η αβεβαιότητα επηρεάζει τους πάντες.

«Πονοκέφαλοι» Γκρανέρο ενόψει Νίκης

Μόνο απερίσπαστος δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το εντός έδρας ματς της Βέροιας με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (17/12) ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο Ισπανός προπονητής μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της «βασίλισσας του Βορρά» την Τρίτη (16/12) ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League με τους Θεσσαλούς αφήνοντας εκτός πλάνων συνολικά πέντε παίκτες. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι Κατίδης, Γεωργιάδης, Όστοϊτς, Εσπάρθα και Μπαλάφας που προτιμήθηκε να μην ρισκάρει ώστε να επιστρέψει 100% έτοιμος στο ματς με τον Πανθρακικό που ακολουθεί. Συνεπώς, το «παρών» απέναντι στους Βολιώτες θα δώσουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα.

Αυθημερόν και… ρεφενέ στη Βέροια

Ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες σε πρώτο πλάνο στη Νίκη Βόλου θα ήταν το παιχνίδι με την Βέροια στην Ημαθία για την 15η αγωνιστική της Super League, τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο επισκιάζουν όλα τα υπόλοιπα. Η αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση και το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ έχει απλώσει το… πέπλο της αβεβαιότητας στο Πανθεσσαλικό. Το «οικοδόμημα» των Θεσσαλών μοιάζει να είναι υπό κατάρρευση και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το ζήτημα που προέκυψε με την μετάβαση στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Μετά από πρωτοβουλία των φιλάθλων λοιπόν συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να αποφευχθεί η μετάβαση με ΙΧ και να ταξιδέψει η αποστολή με πούλμαν! Μάλιστα, δεν γίνεται ούτε λόγος για διανυκτέρευση στη Βέροια και η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν στην πόλη της Μακεδονίας. Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζαναβάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ταΐρη που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ωστόσο, από κει και πέρα τα πράγματα είναι ρευστά. Όπως είναι φυσικό, με όσα γίνονται ή δεν γίνονται στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες, οι παίκτες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και πλέον εκφράζουν ανοιχτά την ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στο μυαλό τους πλέον είναι τι θα κάνουν από δω και πέρα στην καριέρα τους αν τα πράγματα δεν βελτιωθούν στη Νίκη, κάτι που συγκεντρώνει με τα υπάρχοντα δεδομένα ελάχιστες πιθανότητες. Φυσικά, ο Τζαναβάρας προσπαθεί όπως μπορεί να διατηρήσει την όποια ηρεμία μπορεί να υπάρξει στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά με δεδομένο πως μετά το ματς της Κυριακής (21/12) με τον Παναιτωλικό κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται μετέωροι και είναι φυσιολογικό να επηρεαστούν και αγωνιστικά.


                                                   πηγή onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου