Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται το Hobbit στη Βέροια στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ

Χριστούγεννα σαν ταινία στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

ΧΟΜΠΙΤ:  Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ 3D
THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES 3D
Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Το Blockbuster της χρονιάς που όλοι περιμένατε.

Το «Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» ολοκληρώνει ένα πολύχρονο, ιστορικό κινηματογραφικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια. Με μια ανεπανάληπτη μάχη.

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ
Σενάριο: ΦΡΑΝ ΟΥΑΛΣ, ΦΙΛΙΠΑ ΜΠΟΓΙΕΝΣ, ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΙΑΝ ΧΟΛΜ, ΧΙΟΥΓΚΟ ΓΟΥΙΒΙΝΓΚ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΚΕΝ ΣΚΟΤ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΡΜΙΤΑΤΖ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΛΟΥΚ ΕΒΑΝΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΦΡΑΪ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΕΣΜΠΙΤ , ΙΑΝ ΜΑκΚΕΛΕΝ


Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ.

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Όρκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

ΠΑΝΤΙΓΚΤΟΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)
Ώρες προβολών: 17.30

(Συνεχίζει για 2η εβδομάδα)
Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι αυτό που φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ) θα αποφασίσουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του προσωρινή διαμονή στον παράδεισο. Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων.

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) – FROZEN
Ώρες προβολών: 18.30
Θα το (ξανά)δείτε και θα πείτε κι ένα τραγούδι!
Το Ψυχρά κι Ανάποδα, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού) περιπέτεια της Disney, και πρώτη στο boxoffice των animationfilms όλων των εποχών, έρχεται σε νέα version, ακόμα πιο τραγουδιστή. Αυτή τη φορά η ταινία γίνεται μια μοναδική εμπειρία, που εμπλέκει ενεργά μικρούς και μεγάλους, στην αγαπημένη ιστορία με τους αξέχαστους ήρωες.

Κάντε πρόβες με τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών και ελάτε να τα τραγουδήσετε στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

Οι στίχοι των τραγουδιών της ταινίας θα εμφανίζονται στην οθόνη και τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν τραγουδώντας καραόκε!

Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ  (EXODUS: GODS AND KINGS)
Ώρες προβολών: 21.00


Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΑΝΤΑΜ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΠΙΛ ΚΟΛΑΖ, ΤΖΕΦΡΙ ΚΕΪΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΖΕΪΛΙΑΝ
Ηθοποιοί: ΑΑΡΟΝ ΠΟΛ, ΤΖΟΕΛ ΕΝΤΓΚΕΡΤΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΟΥΙΒΕΡ, ΜΠΕΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ, Ρίντλει Σκοτ, επιστρέφει με μια επική κινηματογραφική περιπέτεια γεμάτη τελευταίας τεχνολογίας οπτικά εφέ και αμίμητες τρισδιάστατες αναπαραστάσεις.

Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής ιστορίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ (Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ, THE FIGHTER, ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ), ως ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας , δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους.




Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria


Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου