Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Διαιτησία και Έξαρχο καταγγέλει ο Αχιλλέας Νάουσας

Ανακοίνωση / καταγγελία

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αχιλλέα Νάουσας αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία Μαντάκη-Παρασίου  (εξαιρείται ο κ. Παζαρτζικλής)  οι οποίοι ήταν ανύπαρκτοι. Αν θεωρήσουμε ότι οι εν λόγω Κύριοι είναι αξιολογημένοι, καλύτερα να παίξουμε χωρίς διαιτησία. Κατάφεραν με την ανυπαρξία να τινάξουν στον αέρα ένα ωραίο ομολογουμένως παιχνίδιi,  ξεσηκώνοντας τους πολυπληθείς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Διερωτηθήκατε ποτέ κύριοι γιατί αδειάζουν τα γήπεδα, αποχωρούν παράγοντες και διαλύονται  ομάδες;  Επίσης θέλουμε να καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Έξαρχου ο οποίος για πολλαπλή φορά προκαλεί τους φιλάθλους της πόλης. Ας μάθει ο κ. Έξαρχος ότι η ιστορία της Νάουσας και των φιλάθλων που έβρισε είναι τόσο μεγάλη που αυτός μπροστά τους είναι ένα μηδενικό .
Ελπίζουμε η διοργανώτρια αρχή επιτέλους ας πάρει μέτρα γιατί δεν είναι δυνατόν  άλλοι να προκαλούν και άλλοι να τιμωρούνται. Η ιστορία του Αχιλλέα είναι μεγάλη και ως εκ τούτου θα την προστατέψουμε με νύχια και με δόντια. Κύριοι να είστε σίγουροι ότι θα μας βρείτε μπροστά σας…
                                                     Το Δ.Σ.
Υ.Γ.  Το φύλλο αγώνος και την συμπεριφορά του παραπάνω «ποδοσφαιριστή» είναι στην διάθεση του καθενός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου