Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Νάουσα-Πατρίδα.

Την Π.Ε Ημαθίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης
Μεταφορών και Υποδομών της ΠΚΜ κ. Ευστάθιος Αβραμίδης, συνοδευόμενος από  την κ. Δέσποινα Ανταβαλίδου,  αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος  Δομών Περιβάλλοντος της ΠΚΜ.
Τους υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος μαζί με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ημαθίας κ. Αλέκο Φωτόπουλο, τους ενημέρωσαν για τα έργα υποδομών που εκτελούνται στην Ημαθία και τον σχεδιασμό  για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΣΕΣ 2014-2020.

Επισκέφθηκαν τον, υπό ολοκλήρωση,  άξονα «Νάουσα-Πατρίδα», που κινείται με γοργούς ρυθμούς στην αποπεράτωση του, καθώς και σε άλλα εκτελούμενα έργα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Αβραμίδη και την κ.Ανταβαλίδου για την σημερινή τους παρουσία, αλλά και την αγαστή συνεργασία μας από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους Ημαθιώτες ότι, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός στον χώρο των οδικών υποδομών, τον οποίο στηρίζει έμπρακτα ο περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας, θα δώσει στον τόπο μας την δυνατότητα να συνδεθεί με τους εξαγωγικούς κόμβους  με ασφάλεια και ταχύτητα» τόνισε σε δήλωση του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου